Omnicol actief lid van metselnetwerk MADE Center

Kennis delen is de kracht van vooruitgang. Daarom hebben grote partijen in de metselproducten elkaar gevonden in MADE. Ook Omnicol is daar natuurlijk vanaf het begin al bij. Zo blijven we samen mogelijkheden, producten en systemen ontwikkelen waar je echt verder mee komt. Tip: meld je aan voor de kennissessies en schrijf je in op de speciale MADE-nieuwsbrief.

Officieel participant van MADE Center zijn doet Omnicol niet alleen om zelf een nog betere leverancier te worden. Voorop staat dat het weer een mooie manier is om ook kennis dichter bij jou, onze klanten te brengen. Want samenwerken is niet alleen belangrijk tussen leveranciers onderling, ook de inbreng vanuit de markt is onmisbaar. MADE is hét instituut om de kennis over toepassing van metselwerkproducten te verdiepen.   


Waardevolle kennisbank 

Naast bijeenkomsten is de Kennisbank van MADE een van de belangrijkste manieren om kennis met je te delen. Je vindt de Kennisbank in de topnavigatie van de MADE-website. Kijk bijvoorbeeld eens naar het hoofdstuk Publicaties, met een schat aan informatie direct vanuit de branche. Grote kans dat je ook bijdragen van Omnicol tegenkomt. Of laat je inspireren in het hoofdstuk Projecten, waar ze fantastische toepassingen uit binnen- en buitenland verzamelen.   


Up-to-date met nieuwsbrief 

Metselwerk is volop in ontwikkeling. In Nederland, en zeker wereldwijd. Via de speciale MADE-nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en materialen en inspirerende toepassingen. Metselwerk heeft veel mogelijkheden, ook constructief. Dat vergroot de marktpotentie van metselwerk. Je krijgt al deze trends zonder zelf moeite te doen gewoon in je mailbox. Kwestie van even aanmelden op de MADE-nieuwsbrief via de blauwe knop in de footer.

Omnicol partners

Je vindt ze op de volgende pagina.