Nieuwe ontwikkelingen zorgen voor duurzamere producten

De rode draad bij het ontwikkelen van producten en optimaliseren van processen is de invloed van ons handelen op het milieu zo veel mogelijk te beperken.
Het evenwicht zoeken tussen ecologische en technologische belangen is voor ons vanzelfsprekend. Ons streven is om alleen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt te zetten. De uitdaging is om geen afbreuk te doen aan de technische prestaties, levensduur, geldende normen en de verwerkingseigenschappen in combinatie met een kleinere ecologische voetafdruk.
 


Met ingetogen trots kondigen we aan dat we erin geslaagd zijn voor onze productgroepen poedertegellijmenplaatsingsmortels en constructieve lijmen een belangrijke stap gezet te hebben in CO2 reductie. Een hele mooie prestatie van ons R&D team met een zelfs een beter resultaat dan verwacht. De exacte uitkomst zullen we later nog met je delen, het is een complexe calculatie. De invoering wilden we daar echter niet op laten wachten.

Het verschil waaraan je de grote verlaging van de CO2 uitstoot zult kunnen herkennen is een tintverschil voor de niet gepigmenteerde producten.
Deze is beperkt en heeft geen invloed op het eindresultaat van jouw project.