De perfecte ondergrond voor en door
Tegelzettersbedrijf Loomans

Wat moet je als tegelzetter met een dramatische ondergrond na sloopwerkzaamheden? En geen tijd om een vloerenbedrijf in te schakelen? Precies: contact opnemen met Omnicol. 

In de wereld van afbouw komt het vaak aan op strakke deadlines en onverwachte situaties. Voor de professionals van Tegelzettersbedrijf Loomans is dat geen onbekend terrein. Zij hebben onlangs opnieuw bewezen dat ze elke uitdaging aankunnen met behulp van de juiste partners en producten. Hun samenwerking met Omnicol Flooring is daar een uitstekend voorbeeld van. 

Allesbehalve tegelklaar
Een uitdaging ontstond toen een opdrachtgever vroeg of Loomans binnen korte tijd trappen, trapportalen en de entree van een gebouw kon egaliseren. De vloeren waren na sloopwerk allesbehalve tegelklaar, en de tijdsdruk maakte het plannen van externen onmogelijk. Normaal gesproken zou Omnicol Flooring de egalisatie uitzetten bij een gespecialiseerde partij, maar in dit geval was er geen tijd om offertes aan te vragen of de planning op te stellen. Loomans besloot het heft in eigen handen te nemen. 

In recordtijd
Met begeleiding van Omnicol Flooring heeft Loomans in slechts twee dagen de gesloopte ondergrond omgetoverd tot een betegelde vloer. Natuurlijk waren de eerste stappen onwennig, maar doorzettingsvermogen en de juiste producten maakten het verschil. De vloeren werden snel geëgaliseerd en kort daarna konden de tegels al gelegd worden. Het resultaat? Meer dan vier trappenhuizen werden in recordtijd afgewerkt. 

Bijzonder trots
Wat Loomans bijzonder trots maakt, is dat ze de overlast voor de bewoners tot een minimum konden beperken. Slechts twee uur lang waren de trappenhuizen onbereikbaar, en dankzij een slim noodplan stond er een bemande lift klaar voor noodgevallen. Binnen een dag was de vloer klaar om betegeld te worden. De samenwerking met Omnicol bleek wederom een succes en toonde aan dat vakmanschap, inzicht en het juiste materiaal hand in hand gaan om klanten tevreden te stellen en meer opbrengst per vierkante meter te realiseren.

Heb je een vraag?

Onze experts helpen je graag.